Horgászkártya regisztráció 2

Tisztelt Egyesületi Tagunk!

 

Mint már bizonyára sokan értesültek róla 2019. január 1-jétől a horgász regisztráció elvégzését követően a papíralapú horgász igazolványt felváltja a Magyar Horgászkártya. 2019-től már ez a kártya szükséges ahhoz, hogy Magyarország vizein horgászni lehessen. A horgászkártya szükséges ahhoz, hogy az állami jegyek megvásárolhatók legyenek. A tavaszi szezonkezdés előtt kérünk minden horgásztársat, hogy a későbbi kellemetlenségek és sorban állást megelőzve időben igényelje meg horgászkártyáját. A horgászkártya igénylést online megteheti a https://horgaszjegy.hu/ címen. Aki személyesen szeretné elintézni a regisztrációt, megteheti a Debrecen Mikepércsi u 73/A TESCO üzletsoron lévő HOBBY Horgászboltban minden héten hétfőtől- péntekig 9-20 óra között. Tel.:  52/435-802.

Technikai okok miatt, szombati és vasárnapi napokon a Hobby horgászboltban a horgászkártya igénylést nem tudjuk végezni. 

A horgászboltban való regisztrációhoz adókártya szükséges. A boltban elvégzik a regisztrációt, majd sárga csekken Postán kell befizetni a kártya díját, ami 2200.-ft. A kártya 5 évig érvényes. Állami jegyet a befizetést követően lehet vásárolni.


Legfrissebb Hírek