Horgászviadal ifjúsági horgászoknak

Kedves Horgászegyesületi Tagjaink!

 A Magyar Országos Horgász Szövetség egyszerűsített pályázatot írt ki „Ifjúsági horgászviadal” verseny támogatására.

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége a Gyermek- Ifjúsági Megyei Horgász Bajnokság keretén belül rendezi meg az Ifjúsági horgászviadalt.

A Megyei Horgászbajnokság 2019. május 26-án kerül lebonyolításra a Látóképi Horgásztónál (volt DATE víz).

A megyei horgászviadal 4 részből fog állni:

 – szellemi vetélkedő (halfelismerés, módszerek, vizek)

 – horogkötés

– célba dobás

– horgászat (halfogás)

A versennyel kapcsolatos információk a szövetség honlapján megtalálhatóak.

A horgászviadalon középfokú képzésben résztvevő tanulók vehetnek részt. A MOHOSZ az első három helyezett részére nagyobb értékű horgászcikkeket biztosított tárgyjutalomként. Támogatást akkor kap Szövetségünk, ha versenyzői létszám minimum 6 fő.

A verseny első három helyezettje – az utazás kivételével – díjmentesen, teljes ellátással (étkezés, szállás) vehet részt a MOHOSZ 2019. évi Országos Horgászviadalának döntőjében, melynek a költségeit a MOHOSZ 100%-ban biztosítja.

A Hajdú Bihar Megyei Horgász Szervezetek Szövetsége toborzási felhívást tesz közzé. Azok a horgászegyesületek, akik a legtöbb középiskolás korú horgászt küldenek a horgászviadalra, részükre egy különdíjat hoztunk létre, melyet a horgászviadal eredményhirdetésén adunk át. Ha azonos számban küldenek versenyzőket az egyesületek, akkor az értékelésbe az is beleszámít, hogy a küldött ifjúsági horgászok milyen eredményesen szerepeltek a viadalon.

Kelt: Debrecen, 2019. március 05.

Tisztelettel:

Cserepes Norbert Ernő

ügyvezető elnök


Legfrissebb Hírek